Rostfritt avgassystem Alfa-Romeo 156 1.6 och 1.8 88-106 kW 1998-04/2000

Bilden nedan visar vad som ingår i leveransen vid köp av rostfritt avgassystem Alfa-Romeo 156 1.6 och 1.8 88-106kW-motor bakom katalysator.Monteringssats ingår ej.

Länk till prislistan Rostfria avgassystem Alfa-Romeo

Bild rostfritt avgassystem Alfa-Romeo 156 1.6 & !.8

Rostfritt avgassystem Alfa-Romeo 156 1.6 och 1.8 88-106 kW 1998-04/2000

Avgasrör-Alfa-Romeo

Bra Alfa-Romeo 156 katalysator till billigt pris finner du hos
A-Alt-Avgassystem tel. 031- 27 25 25
Länk:
Alfa-Romeo katalysatorer

Nedan finner du översättningar på orden rostfria avgassystem (avgasrör) och ljuddämpare. Om du vill så kan du söka på internet för att se om du kan finna något rostfritt avgassystem lika bra och billigt någon annanstans.

Rostfria avgassystem (avgasrör) Ljuddämpare
Stainless steel exhaust systems
Silencer & muffler
Rostfreie Abgasanlagen & Edelstahl Auspuffanlagen
Abgasschalldämpfer
Rustfrie udstødninger (udstødningssystem)
Lyddæmper
Rustfrie eksos system (eksosanlegg)
Eksospotte

översikt skriven på följande språk

Engelska Stainless steel exhaust Alfa Romeo 156 Stainless steel exhaust Alfa Romeo 156 - low price & high quality -
Tyska Edelstahl Auspuffanlage Alfa Romeo 156 Edelstahl Auspuffanlage Alfa Romeo 156 - günstiger Preis & hohe Qualität -
Danska Rustfri udstødning Alfa Romeo 156 Rustfri udstødning Alfa Romeo 156 - rimelig pris & høj kvalitet -
Norska Eksosanlegg i rustfritt stål Alfa Romeo 156 Rustfritt eksosanlegg Alfa Romeo 156 - billig pris & høy kvalitet -

Raka Rör samarbetar nära med A-Alt -Avgassystem och du kan få produkter samskickade ifrån oss men glöm ej att nämna detta för båda företagen vid beställning! Raka Rör och A-Alt-Avgassystem erbjuder också följande produkter (se under respektive rubrik).

Raka Rör
A-Alt-Avgassystem Tel. 031-27 25 25
Sportavgassystem Alfa Romeo
Katalysatorer
Aluminiumrör & böjar
Rostfria slangklämmor
Silikonslang & böjar
Glasräcken
Diesel trimboxar
-
Rostfria flexrör
-
Rostfria V-band kit

 

Snygga glasräcken.Billiga i Göteborg (Mölndal).

Glasräcken-Härnösand
Räcken-Härnösand

 

Startsida Raka Rör rostfria avgassystem

Informationen här nedan om Alfa-Romeo 156 är hämtad ur Wikipedia

Historia

1930 års Alfa Romeo 6C. Alfa 6C vann Mille Miglia 1929.

Alfa Romeo grundades 1910 som Alfa - Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. 1915 köptes Alfa av Nicola Romeo som ändrade namnet till Alfa Romeo. Alfa Romeo började tillverka krigsmateriel i ett Italien som rustade inför Första världskriget.

1919 gick Alfa Romeo tillbaka till civil tillverkning och expanderade under 1920-talet. Alfa Romeo hade en bred produktion som även innefattande bl.a. lokomotivtillverkning och motorer för flygplan och marint bruk. 1929 drabbade börskraschen Alfa Romeo hårt och konkursen var nära. En stor framgång kom när Alfa Romeo 6C 1500 vann Mille Miglia 1929. Alfa räddades genom att bli en del av det statliga Finmeccanica (Istituto per la Ricostruzione Industriale) 1933. Alfa Romeo var under många år populär hos den italienska polisen genom statens ägande i företaget.

Alfa Romeo är en av Europas klassiska sportbilstillverkare. Den typiska färgen på bilarna är röd ("Alfa-Rosso"), den italienska racingfärgen, som även förknippas med Ferrari. 1925 firade man sitt första stora framgång då man blev världsmästare. Alfa Romeo har tidigare tävlat i Formel 1. 1951 lade de ned sin tävlingsverksamhet och överlät sina bilar till Ferrari. Detta var starten på F1-tävlandet hos Ferrari.

Under Andra världskriget ställde Alfa Romeo om till krigsproduktion och kom att tillverka lastbilar åt både de italienska och tyska arméerna. Alfa Romeo byggde även flygplansmotorer åt det italienska flygvapnet på licens från Daimler-Benz. Alfa Romeo kom att tillverka lätta lastbilar fram till 1960-talet. Alfa Romeo har tidigare tillverkat trådbussar.

Under 1950-talet lanserade man nya sportbilsmodeller som idag är designklassiker. I efterkrigstidens Italien ändrade man också delvis inriktning med modeller som Giulia och Giulietta. Under 1960-talet kom återigen större modeller. 1950-talet innebar Alfa Romeos övergång till en helt industrialiserad produktion enligt löpande band-principen.
Alfa Romeo 1750 Spider.

I slutet av 1960-talet kom klassikern Alfa Romeo 1750 Spider i sin första version. En PR-framgång för Alfa blev när Spidern kom med i Mandomsprovet som den unge Benjamin Braddocks "europeiska sportvagn" med "manuell växellåda". Alfa Romeo GT blev en annan sportbilssuccé för Alfa. Alfa lanserar också sina vässade modeller undet namnet GTA (Gran Turismo Alleggerita), som snabbt stärker varumärket. Trots dessa modeller har Alfa Romeo svårt ekonomiskt och man försöker hitta nya vägar.

Under 1970-talet försökte Alfa att bredda sitt utbud och lanserade Alfasud som var tänkt som ett prisvärt alternativ i mellanbilsklassen. Alfasuden tillverkades i en ny fabrik i Neapel som byggts med hjälp av statligt stöd. Succén med Alfasuden uteblev till en början, delvis på grund av kvalitetsproblem. Alfa försökte få fart på försäljningen genom att införa ett speciellt standardvagnsmästerskap med enbart Alfasud. Alfasuden kom sedermera att bli Alfa Romeos mest tillverkade modell. Ansvarig för projektet var Rudolf Hruska.

1979 års Alfa 6 var tänkt att föra in Alfa i storbilsklassen med konkurrenter som BMW 7-serien och Mercedes-Benz. Det gick inget vidare och Alfa fick se hur konkurrenterna sidsteppade märket och firade framgångar på USA-marknaden. Under 1980-talet gick man in i ett samarbete med japanska Nissan och modellen Arna skapades. Modellen blev ett fiasko då den varken sågs som en "äkta" Alfa Romeo eller som en Nissan - den ses av många som företagets absoluta botten.

Ett mer lyckat samarbete skedde mellan Alfa Romeo, Fiat, Lancia och Saab ("de fyras klubb") som gav Alfa Romeo Alfa Romeo 164 som kom 1987 och som under många år var företagets flaggskepp. Alfa hade under 1980-talet en märklig samling modeller utan någon tydlig linje, här samlades stora långfärdsmodeller, sportbilar och oglamourösa mellanklassbilar. Därtill hade man under många år haft kvalitetsproblem. Alfa stod inför konkurs och den italienska staten förmådde inte att styra upp företaget längre.

Fiat köpte Alfa Romeo 1986 och Alfa styrdes gemensamt med Lancia i Alfa-Lancia Industriale S.p.A. Senare kom en ny organisation inom Fiat med Alfa som en av koncernens delar (business units). Köpet innebar att Alfas modeller fick många komponenter från Fiats modeller. Vissa av Alfas modeller kom att ha stora likheter men Alfa behöll sitt särdrag med egna motorer och sin egna design. En av för Alfa ovanlig kombimodell kom i och med Alfa Romeo 33 Sportwagon som dock hade svårt att finna köpare i den konservativa Alfa-kundgruppen. Fiat har också gjort stora insatser för att förbättra kvalitén på Alfa som ofta varit ett kritiskt moment i omdömet av märket.
Alfa Romeo 147 med typisk modern Alfa-design.

1997 kom Alfa Romeo 156 som blev en stor succé för Alfa. Man kombinerade ny design med den klassiska Alfa-designen vilket innebar en comeback för kylargrillen som går ner och därmed tvingar ut registreringsskylten till vänster. Modellen ritades av Walter de'Silva. Alfa 156 utnämndes till årets bil (1998). Alfa följde upp med Alfa Romeo 166 som efterträdde Alfa 164. Senare kom Alfa Romeo 147 som företagets nya småbil och blev även den utsedd till årets bil (2001). Bilarna lovordades för sin design och Alfa fick ett uppsving på flera marknader, inte minst den svenska.

Alfa har en stark position hemma i Italien men på andra marknader är Alfa ett uddamärke (jmf Saab) som framförallt lockar trogna köpare (se Alfisti) som ser förbi kvalitetsproblemen och uppskattar sportigheten. Detta har dock gett en relativt liten upplaga på omkring 200 000 tillverkade fordon om året. Alfa behöver öka sin produktion. Efter att man lanserat 156, 166 och 147 ökade produktionen men har idag gått tillbaka.

Mer information om Alfa-Romeo 156 på Wikipedia

Du bör alltid jämföra pris och kvalitet när du köper avgassystem!

Resultatet blir oftast att avgassystemet blir bäst & billigast att sända efter. Börja undersöka i närområdet som i exemplet nedan men glöm inte av att jämföra med rostfria avgassystem du finner på internet.Varför inte hämta avgassystemet eller ljuddämparna och spara in frakten. Borde vara möjligt för de som bor i Västergötland?
T.ex. Alingsås, Lerum, Borås, Falköping, Lidköping, Vänersborg, Trollhättan, Vänersborg, Mariestad, Skara, Hjo, Karlsborg, Tidaholm, Ulricehamn, Skövde, Götene och Tibro.