Rostfritt avgassystem Alfa-Romeo 164 2.0 och 3.0 (ej 24V) 1987-

Nedanstående bild visar vad som följer med i leveransen vid köp av rostfritt avgassystem till Alfa Romeo 164 2.0 4-cyl. (1987-2/1996) eller 3.0 6-cyl. (ej 24 ventilers motor) (1987-12/1992) bakom katalysatorn. På 2.0-liters Alfa-Romeo 164-modellen krävs en viss modifiering av systemet bakom katalysatorn på årsmodeller från 1993.

Länk till prislistan Rostfria avgassystem Alfa-Romeo

Bild rostfritt avgassystem Alfa Romeo 164 2.0 & 3.0

Rostfritt avgassystem Alfa-Romeo 164 2.0 4-cyl. och 3.0 6-cyl. 1987-

Avgasrör-Alfa-Romeo

Bra Alfa-Romeo 164 katalysator till billigt pris finner du hos
A-Alt-Avgassystem tel. 031- 27 25 25
Länk:
Alfa-Romeo katalysatorer

Nedan finner du översättningar på orden rostfria avgassystem (avgasrör) och ljuddämpare. Om du vill så kan du söka på internet för att se om du kan finna något rostfritt avgassystem lika bra och billigt någon annanstans.

Rostfria avgassystem (avgasrör) Ljuddämpare
Stainless steel exhaust systems
Silencer & muffler
Rostfreie Abgasanlagen & Edelstahl Auspuffanlagen
Abgasschalldämpfer
Rustfrie udstødninger (udstødningssystem)
Lyddæmper
Rustfrie eksos system (eksosanlegg)
Eksospotte

översikt skriven på följande språk

Engelska Stainless steel exhaust Stainless steel exhaust Alfa Romeo 164 - low price & high quality -
Tyska Edelstahl Auspuffanlage Edelstahl Auspuffanlage Alfa Romeo 164 - günstiger Preis & hohe Qualität -
Danska Rustfri udstødning Rustfri udstødning Alfa Romeo 164 - rimelig pris & høj kvalitet -
Norska Eksosanlegg i rustfritt stål Rustfritt eksosanlegg Alfa Romeo 164 - billig pris & høy kvalitet -

Raka Rör samarbetar nära med A-Alt -Avgassystem och du kan få produkter samskickade ifrån oss men glöm ej att nämna detta för båda företagen vid beställning! Raka Rör och A-Alt-Avgassystem erbjuder också följande produkter (se under respektive rubrik).

Raka Rör
A-Alt-Avgassystem Tel. 031-27 25 25
Sportavgassystem Alfa Romeo
Katalysatorer
Aluminiumrör & böjar
Rostfria slangklämmor
Silikonslang & böjar
Glasräcken
Diesel trimboxar
-
Rostfria flexrör
-
Rostfria V-band kit

 

Snygga glasräcken.Billiga i Göteborg (Mölndal).

Glasräcken-Härnösand
Räcken-Härnösand

 

Startsida Raka Rör rostfria avgassystem

Informationen här nedan om Alfa Romeo 164 ur Wikipedia

Alfa Romeo 164 var en bilmodell från Alfa Romeo som tillverkades mellan 1987 och 1997. Från 1989 såldes modellen i Sverige.

Modellen, som endast fanns i fyrdörrars sedanversion, blev en stor säljframgång och var ett av resultaten av samarbetet i den så kallade De fyras klubb. Alfa Romeo 164 formgavs av det klassiska karosseridesignföretaget Pininfarina. Den såldes i början med de i Alfa Romeo-sammanhang klassiska motorerna 3,0 V6 och 2,0 TwinSpark, varav den förstnämnda hade 190 hästkrafter och den senare 144 hk. Senare tillkom andra alternativ, exempelvis QV-modellen (QV uttyds Quadrofoglio Verde, fyrklöver) 1990, med V6-motorn vässad till 200 hk. Modellen fick en ansiktslyftning 1992 och fick två olika utseenden, dels det gamla och dels det nya som fick benämningen Super. Då ändrades inredning, backspeglar och front och bilen fick polyelliptiska fram- och bakljus. Samma år introducerades även en vidareutvecklad V6-motor med 24 ventiler och en effekt på 211 hk. Även nu fanns en QV-modell, med 232 hk. Den gick också gick att få med fyrhjulsdrift och sexväxlad växellåda, kallad Q4.

Alfa Romeo 164 ersattes av Alfa Romeo 166

Mer information om Alfa Romeo 164 på Wikipedia

Du bör alltid jämföra pris och kvalitet när du köper avgassystem!

Resultatet blir oftast att avgassystemet blir bäst & billigast att sända efter. Börja undersöka i närområdet som i exemplet nedan men glöm inte av att jämföra med rostfria avgassystem du finner på internet. Var går det att finna lika bra och billiga avgassystem/ljuddämpare till ALFA ROMEO i Småland? T.ex. Markaryd, Tingsryd, Värnamo, Lagan, Ljungby, Alvesta, Växjö, Nässjö, Gislaved, Gnosjö, Anderstorp, Hillerstorp, Taberg, Jönköping, Huskvarna, Norrahammar, Eksjö, Sävsjö, Vetlanda, Gränna eller Tranås.

Raka Rör har mycket bra rostfria avgassystem men varför kan inte Ferrita med sina rostfria avgassystem konkurrera med priset?

Jämför priset i Köping och hos Ferritas återförsäljare i Kållered, Helsingborg, Kävlinge, Nyköping, Tumba eller Västervik.

Förklaring finner du på denna länk: Ferrita