ROSTFRITT AVGASSYSTEM MAZDA 626 sedan,kombisedan 8,12 & 16V (1988-91) (ej 4-hjulsdrivna)

Bilden visar vad som ingår i leveransen vid köp av rostfritt avgassystem Mazda 626 sedan,kombisedan 8,12,16v (88-91) bakom katalysatorn (ej 4WD).OBS! Vårt avgassystem har 2 utblås/slutrör men passar samtliga ovan angivna modeller.Monteringssats ingår (ej rostfria detaljer). Rostfria rörklammer kan köpas till separat.

Länk till prislista Rostfria avgassystem Mazda

Bild  rostfritt avgassystem Mazda 626

Rostfritt avgassystem Mazda 626 sedan, kombisedan 8,12,16v (ej 4WD) 1988-1991

Avgassystem-Volvo

Bra Mazda 626 katalysator till billigt pris finner du hos
A-Alt-Avgassystem tel. 031- 27 25 25
Länk:
Mazda katalysatorer

Länk: Rostfria Sportavgassystem Mazda

Nedan finner du översättningar på orden rostfria avgassystem (avgasrör) och ljuddämpare. Om du vill så kan du söka på internet för att se om du kan finna något rostfritt avgassystem lika bra och billigt någon annanstans.

Rostfria avgassystem (avgasrör) Ljuddämpare
Stainless steel exhaust systems
Silencer & muffler
Rostfreie Abgasanlagen & Edelstahl Auspuffanlagen
Abgasschalldämpfer
Rustfrie udstødninger (udstødningssystem)
Lyddæmper
Rustfrie eksos system (eksosanlegg)
Eksospotte

översikt skriven på följande språk

Engelska Stainless steel exhaust Mazda 626 Stainless steel exhaust Mazda 626 - low price & high quality -
Tyska Edelstahl Auspuffanlage Mazda 626 Edelstahl Auspuffanlage Mazda 626 - günstiger Preis & hohe Qualität -
Danska Rustfri udstødning Mazda 626 Rustfri udstødning Mazda 626 - rimelig pris & høj kvalitet -
Norska Eksosanlegg i rustfritt stål Mazda 626 Rustfritt eksosanlegg Mazda 626 - billig pris & høy kvalitet -

Raka Rör samarbetar nära med A-Alt -Avgassystem och du kan få produkter samskickade ifrån oss men glöm ej att nämna detta för båda företagen vid beställning! Raka Rör och A-Alt-Avgassystem erbjuder också följande produkter (se under respektive rubrik).

Raka Rör
A-Alt-Avgassystem Tel. 031-27 25 25
Sportavgassystem Mazda
Katalysatorer
Aluminiumrör & böjar
Rostfria slangklämmor
Silikonslang & böjar
Glasräcken
Diesel trimboxar
-
Rostfria flexrör
-
Rostfria V-band kit

 

Snygga glasräcken.Billiga i Göteborg (Mölndal).

glasräcken-Stenungsund
Räcken-Stenungsund

 

Startsida Raka Rör rostfria avgassystem

Informationen här nedan om Mazda 626 är hämtad ur Wikipedia

Mazda 626 var en mellanklassedan som 2002 ersattes av Mazda Mazda6. Mazda har 78 år på nacken, hette från början Toyo Cork Kogyo och bytte namn till Mazda så sent som 1984. I dag äger Ford 33 procent av Mazda. På flera marknader har man för övrigt gemensam produktion med Ford. Det mest närliggande exemplet är lilla Mazda 121 som tillverkas i England och som är identisk med Ford Fiesta.

I Sverige är man inne på sitt 26:e år och importören är i stort sett densamma som vid introduktionen.

Namnet 626 dök upp första gången 1977 när en bakhjulsdriven bil med 626-namnet introducerades. Den kom till Sverige som 1979 års modell.

Den första framhjulsdrivna 626an kom hit som -83a, både som sedan och som kombisedan.

Den andra generationen av framhjulsdrivna 626or kom 1988 som sedan, kombisedan och även som kombi. Några tvådörrars Coupé-modeller hittade också hit och vidare fanns kombin med fyrhjulsdrift.

Motorerna omfattade tre fyrcylindriga alternativ. En 1,8-liters motor 16 ventiler, 2,0-liters på 66 kW/116 hk. Båda var hämtade från föregående modell och försedda med en överliggande kamaxel. På toppen kom nyheten, en 2,0-liters med 16-ventilers motor med två överliggande kamaxlar och effekten var 103 kW/140 hk. Alla modellerna hade femväxlad manuell låda som standard och en fyrstegad automat fanns som tillval till 8-ventilersmotorerna. Det fanns även en 12 ventils motor på 2.2 liter och 85 kw(115) hästkrafter.

Man gjorde också stort PR-väsen av en elektroniskt kontrollerad fyrhjulsstyrning där bakhjulen styrdes i den riktning och utsträckning som den elektroniska kontrollenheten ansågs vara lämpligt. Fördelarna beskrevs som många. En historisk tillbakablick visar att de uppenbarligen var ganska få, eftersom systemet fallit i glömska på dagens bilar.

Den tredje generationen Mazda 626 kom -92 och den här gången enbart som sedan och kombi-sedan. Den gamla kombin fick därför hänga med i programmet ytterligare några år. Man försökte också snitsa till den tredje generationen genom en specialserie kallad Solomon Blue 1996. Under -97 kom så dagens 626a, både som sedan och kombisedan och en ny kombi har visats vilken ännu så länge inte kommit till Sverige.Tilläggas bör att Mazda 626 många år har toppat bilprovningens lista över minst anmärkningar, och många 626-ägare intygar att det inte är särskilt mycket problem med dem.

Mer information om Mazda 626 på Wikipedia

Du bör alltid jämföra pris och kvalitet när du köper avgassystem!

Resultatet blir oftast att avgassystemet blir bäst & billigast att sända efter. Börja undersöka i närområdet som i exemplet nedan men glöm inte av att jämföra med rostfria avgassystem du finner på internet. Kan du hitta lika bra och billiga avgasrör/ljuddämpare till MAZDA i Dalsland och Värmland? T.ex. Åmål, Bengtsfors, Mellerud, Ed, Brålanda, Färgelanda, Högsäter, Årjäng, Grums, Skoghall, Karlstad, Färjestaden, Kristinehamn, Degerfors, Karlskoga, Bofors, Arvika, Sunne, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors eller Filipstad.