Rostfritt avgassystem Saab 99 sedan 1976- komplett

Bilden nedan visar vad som ingår i leveransen vid köp av rostfritt avgassystem Saab 99 sedan komplett. Standard monteringssats ingår (normalt ej rostfria detaljer). Rostfria klammer kan köpas till.

Länk till prislistan Rostfria avgassystem Saab

Avgassystem-SAAB-99

Rostfritt avgassystem Saab 99 sedan 1976- komplett med framrör

Avgassystem

Bild-länk A-Alt.Avgassystem AB specialbygger sportavgassystem på plats t.ex. Saab 99, Saab 900, Saab 9-3, Saab 9-5 m.fl.:

Avgassystem-Saab-99

 

Nedan finner du översättningar på orden rostfria avgassystem (avgasrör) och ljuddämpare. Om du vill så kan du söka på internet för att se om du kan finna något rostfritt avgassystem lika bra och billigt någon annanstans.

Rostfria avgassystem (avgasrör) Ljuddämpare
Stainless steel exhaust systems
Silencer & muffler
Rostfreie Abgasanlagen & Edelstahl Auspuffanlagen
Abgasschalldämpfer
Rustfrie udstødninger (udstødningssystem)
Lyddæmper
Rustfrie eksos system (eksosanlegg)
Eksospotte

översikt skriven på följande språk

Engelska Stainless steel exhaust SAAB 99 Stainless steel exhaust SAAB 99 - low price & high quality -
Tyska Edelstahl Auspuffanlage SAAB 99 Edelstahl Auspuffanlage SAAB 99 - günstiger Preis & hohe Qualität -
Danska Rustfri udstødning SAAB 99 Rustfri udstødning SAAB 99 - rimelig pris & høj kvalitet -
Norska Eksosanlegg i rustfritt stål SAAB 99 Rustfritt eksosanlegg SAAB 99 - billig pris & høy kvalitet -

Raka Rör samarbetar nära med A-Alt -Avgassystem och du kan få produkter samskickade ifrån oss men glöm ej att nämna detta för båda företagen vid beställning! Raka Rör och A-Alt-Avgassystem erbjuder också följande produkter (se under respektive rubrik).

Raka Rör
A-Alt-Avgassystem Tel. 031-27 25 25
Sportavgassystem SAAB
Katalysatorer
Aluminiumrör & böjar
Rostfria slangklämmor
Silikonslang & böjar
Glasräcken
Diesel trimboxar
-
Rostfria flexrör
-
Rostfria V-band kit

 

Snygga rostfria räcken och glasräcken till låga priser!

trappräcken
glasräcken

Startsida Raka Rör rostfria avgassystem

Informationen här nedan om Saab 99 är hämtad ur Wikipedia

SAAB 99 är en svensk personbil tillverkad av SAAB 1968-1984.

SAAB 99 presenterades den 22 november 1967 på Teknorama i Stockholm, men kom i produktion först under hösten 1968 som årsmodell 1969, och var under tio år SAABs främsta modell. Ur SAAB 99 utvecklades SAAB 900. Priset med femårsgaranti var satt till 18 000 kronor.

SAAB 99 ritades av Sixten Sason och linjerna går igenom i samtliga modeller som kommit efter 99:an. Inför 1974 års modell fick sedanmodellen sällskap av en combi coupé. Tidiga SAAB 99:or hade en 1,7-liters motor ifrån Triumph, samma motor som Amphicar, det var en "delad" V8 från de större Triumph-bilarna och drogs med en hel del barnsjukdomar. Motorn blev känd för att antingen gå felfritt under bilens livslängd eller drabbas av problem med topplockspackningen. Då den ena raden pinnbultar som höll motorblock och topplock var rakt upprättstående och den andra raden lutade var man tvungen att ta bort den senare raden först innan man kunde skruva av topplocket. Då det vanligaste problemet var att topplocket läckte ut kylarvatten kom dessa pinnbultar att kärva fast varvid det blev ett digert arbete att byta topplockspackning.

Tillverkning skedde förutom i Trollhättan även i SAABs fabrik i Nystad (Uusikaupunki), Finland och i Belgien. SAAB 99 kom därför att bli en populär bil i Finland, inte minst hos den finländska polisen.

SAAB 99 omarbetades under de sista tillverkningsåren till SAAB 90, som tillverkades 1985-88 och var en skvader i bilsammanhang med front från SAAB 99 och akter från sedanmodellen av SAAB 900. SAAB 90:an fanns endast med förgasarmotor och utan katalysator, man ville inte vidareutveckla modellen inför kommande avgaskrav så den lades ner 1988. SAAB 99 är idag en bil som är svår att få tag på, mycket beroende på att den slutade tillverkas 1984. Speciellt modellerna med turbo är idag eftertraktade av många. Modellen är numera flitigt använd i folkrace.

Mer information om Saab 99 på Wikipedia

Du bör alltid jämföra pris och kvalitet när du köper avgassystem!

Tror du att du kan finna lika billiga och bra rostfria avgassystem i utlandet till SAAB så skall du naturligtvis se efter på internet.

Jämför med butiker i England, Tyskland och USA.